Програми и Ваучери

За млади шофьори, които искат да придобият увереност!

За хора, които искат да подобрят своите умения зад волана.

За рали пилоти и автомобилни ентусиасти.

За служители на фирми, които пътуват много.

Ваучериза подарък

Подарете безопасност!

Можете да изберете от нашите специално разработени обучителни програми, както за себе си, така и да закупите ваучер за Ваш приятел, близък, или роднина. Ваучер за курс за безопасно шофиране е един прекрасен подарък, който ще остави траен спомен. Използвайте формата за записване долу, като ни предоставите името на човека, за който искате да закупите ваучер. Попълнете формата тук.

Програми

Спортно Шофиране

Sport Driving Academy

Отлична възможност за за всеки любител на високите скорости да черпи от опита на осемкратния рали шампион – Димитър Илиев.

За всеки, който обича спортното шофиране, желае да опознае поведението на различните типове автомобили, да вдигне предела на своите шофьорски умения или просто да усети адреналина от високите скорости под зоркия поглед и съвети на нашите инструктори. 

Програмите са изготвени лично от Димитър Илиев, като се обръща внимание на индивидуалните нужди на всеки участник в тях. 

Провеждат се на асфалтова, макадамова или смесена настилка, специално подготвена за дейността на академията и по желание на участника. 

Безопасно шофиране

Safety Driving Academy

Развива и изгражда правилна техника на шофиране, адекватни реакции в критични ситуации, както и ментална подготовка за разпознаване и предвиждане на опасности.

Програмата е подходяща за повишаване на шофьорската компетентност на вече изградени шофьори. Допринася за добиване на нови надграждащи умения и знания в областта на защитното шофиране. Структурирана е върху човешкия фактор с всичките му предимства и недостатъци. В съдържанието се набляга на най-често допусканите грешки, като акцента е върху това да ги познаем преди ние или някой друг да ги е направил.

Едва ли някой от нас се е замислял, че шофирането е едно от най-опасните неща, които правим в живота си, като в същото време учим най-малко за него. 

Включва теоретично и практическо обучение на специализиран учебен полигон.


Шофиране за тийнейджъри

teenDriving Academy

Целта на програмата е младите шофьори да придобият повече познания и умения за една от първите големи отговорности в живота им – управлението на автомобила!

След като години наред сме обгрижвали и предпазвали нашите деца от всякакви опасности, сега наближава моментът, в който ще трябва да им връчим ключовете от колата! Едва ли има родител, който да не е изпитал колебание, до колко детето му е готово за това, което го очаква на пътя. Всички знаем, че началното обучение е крайно недостатъчно за младият шофьор. Младежите между 18 и 23 години са най-рисковата демографска група, по отношение на пътно-транспортния травматизъм. Липсата на опит и зрялост, разсейването с телефона, търсенето на адреналин или стремежът да се харесат на приятелите, са едни от най-честите причини водещи до катастрофален завършек.
Включва теоретично и практическо обучение на специализиран учебен полигон.

Шофиране на сняг и лед

Ice Driving Academy

Зимата е най-динамичния и шарен сезон за управление на автомобил. Много хора изпитват притеснения и неувереност за шофиране върху хлъзгави настилки, но има ли наистина повод за притеснение?

Провежда се на специализирано трасе с ледна и снежна настилка. Тренират се ускорение, спиране, всички видове завои и овладяване на автомобила при подхлъзване на предни, задни или четирите колела. Развиват се усета на водача за плавно и стабилно преминаване при изключително сложни условия за шофиране. Изгражда се правилна преценка за сцепление, настилка и подходяща безопасна скорост при навлизане в завоя.

Теоретично и практическо обучение за шофиране в зимни условия. 

Незабравими преживявания за Вашия екип!

Нашият екип има голям опит в организиране на събития за сплотяване на екипа. Работим с над 50 корпоративни клиента и имаме дългогодишен опит в организирането на такива събития.

Свържете се с нас, за да обсъдим Вашето събитие.

Тийм Билдинг

за записване и поръчка на ваучер попълнете формата отдолу